Externý marketingový manažér môže byť riešenie.

V malých a stredne veľkých firmách je to najčastejšie majiteľ, ktorý popri obchodných jednaniach, komunikácii s dodávateľmi, riadení zamestnancov, riešení financií a prinášaní nových nápadov robí aj firemný marketing.

„Viem čo všetko by sa dalo…

ale nemám čas. Musím riešiť každodenné povinnosti. A nie je tu nikto iný, kto by to za mňa urobil“ – je veľmi častá odpoveď zo strany majiteľov malých a stredne veľkých firiem na otázku aké marketingové aktivity firma robí.  Majiteľ rieši všetko. Problémy medziľudských vzťahov v kolektíve,  padajúcu internetovú sieť, chýbajúce doklady pre účtovníčku, personálne zmeny, odstúpenie odberateľa od zmluvy a iné každodenné „radosti“ a meniace sa okolnosti.

V tejto chvíli je nám všetkým jasné, na ktorom mieste rebríčka jeho priorít sa nachádza marketing. A pritom, v dnešnej dobe, ide o jednu z najdôležitejších činností firmy. Práca so zákazníkmi a tiež komunikácia smerom na zákazníka pomáhajú dosahovať stanovené obchodné ciele a zabezpečiť financie potrebné na ďalší chod firmy.

Outsourcing marketingu

Keď je povinností viac ako dosť a radosť vystrieda únava a frustrácia je čas na zmenu! Premýšľajte, ako si môžete pomôcť. Či môžete časť úloh presunúť na niekoho iného, kto nielenže bude prácu vykonávať, ale bude z nej mať aj radosť. Premýšľajte, ako môžete získať čas potrebný na činnosti, ktoré vám robia radosť a dodávajú vám energiu a pozitívny životný náboj.
Outsourcovať môžete viaceré činnosti z vášho podnikania. Stačí nad tým iba porozmýšľať. Práve teraz je na to vhodný čas. Nemusíte byť na všetko sám. Naplánujte si aktivity na budúci rok a prerozdeľte povinnosti. Áno, aj marketing je jedna z činností, ktorá sa dá presunúť na niekoho iného.

Externý marketingový manažér

Externý marketingový manažér je skvelé riešenie pre všetkých, ktorí dlhodobo máte snahu robiť všetko sami, vrátane marketingu. Pokiaľ ste pripravený presunúť časť svojich povinností na niekoho iného a získať tak čas na aktivity, ktoré vám robia radosť, neváhajte a kontaktujte nás na čísle 0905 934 621 alebo mailom na info@eruption.sk.